Plåt & ventilation sedan 1966

AB Falkenbergs Plåtslageri grundades 1966 av Uno Johansson. Vi utför allehanda jobb inom plåt och ventilation. Företaget ägs idag av tredje generationens plåtslagare Henrik Unosson. Våra kunder finns i huvudsak i Falkenberg med omnejd och består av företag, industrier, byggmästare och privatpersoner. Vi utför alla slags plåtslageriarbeten, även rostfritt. Ett fönsterbleck eller ett tak, det spelar ingen roll!

_______________________________________________

VI SÖKER BYGGNADSPLÅTSLAGARE


OM TJÄNSTEN

De stora uppdragen fortsätter att trilla in i Varberg och Halmstad och vi behöver förstärka upp med ytterligare byggnadsplåtslagare. Vi söker en byggnadsplåtslagare som har några års erfarenhet och som vill vara med och bidra till det fantastiska arbetet som vi utför på tak och fasader.

DIN PROFIL
För att lyckas i din roll som byggnadsplåtslagare är det av vikt att du är strukturerad och lösningsorienterad. Du behöver vara självgående och medverka till en god arbetsmiljö samt värdera kvalité, kundnöjdhet och arbetsglädje högt.

Som person behöver du vara flexibel, lyhörd och ha lätt till skratt för att passa in i vårt gäng.

 _______________________________________________

VI SÖKER VENTILATIONSMONTÖR OCH SERVICETEKNIKER

OM
Vi söker dig med yrkeserfarenhet som vill arbeta i en varierande tjänst och har teknisk kompetens samt förståelse för betydelsen av god ventilation.

DIN PROFIL
För att lyckas i din roll är det av vikt att du är strukturerad och en kreativ problemlösare inom ditt område. Rollen som servicetekniker innefattar bland annat service, underhåll, injusteringar och felsökningar. Rollen som ventilationsmontör innefattar ett praktiskt arbete för installation av ventilationssystem.

Du behöver vara självgående och medverka till god arbetsmiljö samt värdera kvalité, kundnöjdhet och arbetsglädje högt. Som person behöver du vara flexibel, lyhörd och ha lätt till skratt för att passa in i vårt gäng.

_________________________________________________


ÖVRIG INFO
Arbetet avser heltid
B körkort är ett krav
Tillträde sker enligt överenskommelse

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan till info@fbgplatslageri.com. Urvalen sker löpande så vi ser
gärna att du skickar in sin ansökan så snart som möjligt.

 

PROJEKT OCH REFERENSER

AB Falkenberg Plåtslageris målsättning är att tillgodose kundens behov i varje enskilt ärende, litet som stort.
Våra kunder ska kunna lita på att produkter och tjänster levereras i rätt tid och med rätt kvalitet.
Strävan är att alltid utföra arbetsuppgifterna rätt från början.
Kunden skall alltid stå i fokus då varje nöjd kund är den bästa referens vi kan få.

Projekt