Aktuellt
Falkenberg

Vi tackar Julvihus och Peab för deras förtroende med att låta oss både projektera och installera ventilationen på Capio Söderbro.
Nu klär vi även in fönstern utvändigt.

Falkenbergs Plåtslageri
Halmstad

Två fina jobb i Halmstad som är i stort sett färdiga. Först ut är Skanska och Kattegattsskolan där killarna precis har blivit klarar med att montera upp cortenplåt. Kommer bli kanon fint ihop med kopparmetallc  sen när cortenen börjar rosta. Hoppas dock att regnet kan vänta ett par månader...

Falkenbergs Plåtslageri
Frösakull

Här kommer Peterson och Hanssons bygge i Frösakull "Kronolund". Fyra styck hyreshus med ett fantastiskt läge.

Falkenbergs Plåtslageri
Kattegatt

Idag har våra medarbetare Ola, Lasse, Anders och Andreas varit på Kattegattsgymnasiet och bla täckt fasaden med kopparmetallic plåt. Blir riktigt fint i solskenet.

Bra jobbat!

Falkenbergs Plåtslageri
Höghus

Vi tackar Peterson & Hansson för deras förtroende att låta oss göra plåtentreprenaden på Falkenbergs nya landmärke Vesterhavsporten.

Falkenbergs Plåtslageri
Solhaga

Vi tackar Peterson & Hansson för deras förtroende att låta oss göra plåtentreprenaden på Solhaga äldrevård.

Argus

På kunskaps- och kulturcentrumet Argus i Falkenberg kommer vi använda oss av aluminium i en special kulör förutom till utsmyckningen som kommer att göras i mässing. Projektet kommer påbörjas i april för vår del och fortlöpa under 2019. Ska bli väldigt spännande att se hur denna byggnad kommer ta form.

 

Falkenbergs Plåtslageri